Köles visszérrel. 6 gyógymód visszér ellen - amit otthon is megtehetünk

Biopont Bio Hántolt Köles g

vélemények a hirudoterápiás visszérről

Írta: szponzoracio A nyár beköszöntével előkerülnek a szekrényből a köles visszérrel szoknyák és a lenge ruhák, végre harisnyát sem köles visszérrel hordanunk, és nem mellesleg kedvünkre napoztathatjuk csupasz lábainkat a balatoni strandon.

A visszér-problémákkal küzdők viszont pontosan tudják, hogy köles visszérrel kidudorodó, kékes-lilás erek, a duzzadt boka sokakat visszatart az előbb említett örömök élvezetétől.

A visszérbetegség megelőzésének fontosságáról Tápai Szabina, EHF-kupagyőztes kézilabdázóval, a Könnyű Lábak visszérkampány nagykövetével beszélgettünk, akinek sportolóként mindig is kiemelten fontos volt lábai egészségének megőrzése.

Bár a visszérproblémák sokszor genetikai okokra vezethetők vissza, olyan tényezők is szerepet játszhatnak kialakulásukban, mint a túlsúly, a terhesség, a mozgásszegény életmód — vagy ennek éppen ellenkezője, a lábak túlzott igénybevétele tartós állómunka esetén.

Emellett jelentős köles visszérrel róhatnak a lábakra egyes profi sportok is, így Szabina régóta ügyel lábai és velük együtt vénái egészségére.

köles visszérrel

Nem szigorú diétákat kell követni, inkább arra érdemes figyelni, hogy főleg egészséges ételek kerüljenek a tányérra. Természetesen nálunk is a család minden tagja hatalmas örömmel eszik a szülinapi tortából, a köles visszérrel viszont a gyerekek uzsonnára nem édességet, hanem gyümölcsöt kapnak.

A betegséggel mindenképpen foglalkozni kell, és minél hamarabb tesszük ezt, az annál jobban kezelhető.

annál jobb a visszér gyógyítására no-shpa visszerek esetén

Olvassa el is