Tablettákfajta visszér

Visszértágulat kezelése – Euritmia-Medic Sebészeti Rendelő

vélemények a hagyományos orvoslásról a visszérről varázslatot rakjon visszerekkel

A visszér kialakulásáért elsősorban az tablettákfajta visszér hajlam kötõszövet veleszületett gyengesége a felelős, de számos egyéb tényező felelős a betegség kialakulásáért.

Ilyen hajlamosító faktorok a mozgásszegény életmód, a folyamatos álló és ülő munka, a fogamzásgátló tabletta szedése, a túlsúly, terhesség, a helytelen táplálkozás. Visszérbetegség megjelenésekor még csak egy-két visszér tágul ki.

hő a lábakon visszér repülés visszeres repülővel

A visszértágulat kezdetben nem okoz panaszt, csak kozmetikai problémát jelent kanyargós, kitüremkedő erek, bokafeletti barnás elszíneződés. Kezeletlen betegség esetén tablettákfajta visszér szövődménye a bőr keringészavarából kialakuló lábszárfekély, gyulladás vagy thrombosis.

bőrbetegség visszér a hírességeknek van-e visszér

Más betegségek kísérő tüneteiként is kialakulhat, ezért mindenképpen indokolt orvoshoz fordulni és elvégeztetni a visszerek vizsgálatát még panaszmentes esetekben is.

Ha szükséges, kezelnikell, hiszen így nem csak a kozmetikailag zavaró problémát lehet orvosolni, de a későbbiekben nem kell tartani az elhanyagolt visszerek kellemetlen következményeitől ill.

tablettákfajta visszér a visszér fáj a lábának, mint kezelni

Többféle kezelés is létezik, a legismertebb a műtéti megoldás, amelyet elsősorban nagy visszereknél szoktunk alkalmazni. A műtét utáni lábadozási idő rövid, csupán néhány nap, a beavatkozás pedig gyakorlatilag nyomtalanul gyógyul.

Olvassa el is