Visszérműtét olcsó

Fájdalommentes rádiófrekvenciás visszérműtét - Trombózis- és Hematológiai Központ

A műtét menete: Főtörzsi, illetve kiterjedt oldalági visszér betegség esetén a kitágult visszérműtét olcsó lézeres műtéte, elzárása hozhat gyógyulást.

visszérműtét olcsó visszér a perineumban

Minden műtétnél jelen van altatóorvos, aki a beteget szintén megvizsgálja a műtét előtt. A műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük, vénás gyógyszeres rásegítéssel a teljes fájdalommentesség érdekében.

Közvetlenül a műtét megkezdése előtt ultrahang segítségével pontosan berajzoljuk az eltávolítandó vénákat. A műtéti terület fertőtlenítő oldattal történő lemosása és steril izolálása után a térdtájon vagy a lábszáron ultrahang segítségével vezetődrótot visszérműtét olcsó a fő vénatörzs lumenébe és ezt a lágyék- vagy térdhajlatban történő beömlésig vezetjük fel.

visszérműtét olcsó visszér kezelése alternatív módszerekkel

Ha a véna beömlésnél lévő billentyű működése elégtelen, azt a tartós eredmény érdekében a lágyékszalagnál ejtett cm-es metszésből aláöltjük.

A heg lefutása és elhelyezkedése miatt szinte láthatatlan lesz.

visszérműtét olcsó

A lézerszálat általában a belbokánál vezetjük az érbe, és visszafelé húzva az egész főtörzset megkezeljük. A főtörzs kezelés után a hasonlóképpen érzéstelenített nagyobb oldalágakba is bevezetjük a lézerszálat és azokat is megkezeljük.

Ezt követően mehet haza, ahol a végtag felpolcolása és további jegelése javasolt.

visszérműtét olcsó

Másnap kötéscserére jelentkezik, majd egy hét múlva visszérműtét olcsó kontrollon jelenik meg, amikor is a kontroll ultrahang vizsgálat is történik. Az esetleg össze nem tapadt területeket injekcióval korrigáljuk.

visszér felszedés annál jobb a lábak visszér kezelésére

A műtét utáni napokban gyulladáscsökkentő szedése javasolt, valamint véralvadásgátló injekciót ad magának napig, egyéni elbírálás visszérműtét olcsó. A kompressziós harisnya viselése egy hétig éjjel-nappal, majd ezt követően még 4 hétig nappalra indokolt. Mindezek betartása mellett a páciens nap múlva munkaképes, de nehéz fizikai munkavégzés visszérműtét olcsó intenzív sportolás csak hét múlva javasolt.

pióca kezelés a varikózisos lábaknál visszér műtét után a sarok fáj

Tartós meleghatás egy hónapig ne érje a végtagot és addig napoztatni sem szabad. A gyógyulás ideje alatt a pókháló ágak és a másik végtag scleroterápiája elvégezhető. Visszérműtét olcsó esetén a másik oldal műtéte hét múlva megtörténhet.

Olvassa el is